Kilpailun johtajan tervehdys

Hyvät kilpailijat, Tervetuloa Hirvenjuoksun SM- kilpailuihin Virttaalle Varsinais-Suomeen. Kisakeskuksena toimii Alastaron moottoriurheilukeskus, joka varmasti ainakin osalle kilpailijoista on tuttu vuonna 2000 järjestetyistä Hirvenhiihdon SM-kilpailuista. Järjestäjillä on vankka kokemus kisojen järjestämisestä, sillä kyseessä ovat neljännet alueella järjestettävät SM- tason kilpailut.

Maailmanlaajuinen pandemia on aiheuttanut haasteita myös näiden kisojen järjestelyihin ja rajoitusten takia kisoja on jopa siirretty. Pandemia on edelleen keskuudessamme, joten huomioidaan tämä omassa toiminnassamme ja taataan kaikille turvallinen kisakokemus. Muistetaan siis turvavälit, käsihygienia sekä hengityssuojainten käyttö sisätiloissa.

Reitti on Pikkulapista tuttu mäkinen harjumaasto, joka tuo oman haasteellisuutensa kisareitille antaen mahdollisuuden monenlaisille arviointimatkoille. Nämä haasteet huomioiden toivotan itseni ja kisaorganisaation puolesta tarkkaa arviointisilmää, hyviä laukauksia ja vauhdikkaita kilometrejä kaikille kilpailijoille.

Toimikunta haluaa myös kiittää paikallisia yhdistyksiä, yhteistyökumppaneita sekä talkoolaisia antamastaan panoksesta kilpailun järjestelyihin.

Sami Kivistö